ΒΟΛΕΪ

Ραντεβού τον Αύγουστο

Ραντεβού τον Αύγουστο

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών επέστρεψε από την Γερμανία με τους διεθνείς να έχουν πλέον το μυαλό τους στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε την Κυριακή (3/7) το απόγευμα από τη Φρανκφούρτη σε Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα, καθώς οι διεθνείς το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστούν προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ευδιάθετοι και ικανοποιημένοι με το... βήμα παραπάνω και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο World League του 3ου γκρουπ, αφού «αποχαιρέτισαν» τη Φρανκφούρτη (φωτό με την εθελόντρια συνοδό του τουρνουά Κριστίνα Κόμπεργκ), οι διεθνείς έφτασαν στη Θεσσαλονίκη εκεί όπου στην έξοδο αρκετός κόσμος τους χειροκρότησε. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η συμπρωτεύουσα αγκαλιάζει το βόλεϊ και παρακολουθεί την Εθνική.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος αγκάλιασε τους διεθνείς και παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ