ΒΟΛΕΪ

Ρανγκέλ: "Νιώθω σαν μικρός Θεός"

Ρανγκέλ: "Νιώθω σαν μικρός Θεός"
INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Λούκας Ρανγκέλ, εξιστορεί στο Sport24.gr τις στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες και αποκαλύπτει το μυστικό της φετινής επιτυχίας του Δικεφάλου.

Ο Λούκας Ρανγκέλ δέθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του και, πλέον, δεν κρύβει ότι θέλει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη σεζόν.

Τον συναντήσαμε χθες (2/5) μπροστά τον Λευκό Πύργο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός δεν αρνήθηκε να αναφερθεί στις στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες, αλλά και την πρόκληση της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ηταν από τις πιο εκπληκτικές στιγμές στην ζωή μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και κάναμε αυτούς τους ανθρώπους χαρούμενους", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις εξαιρετικές του εμφανίσεις: "Αυτή είναι η δουλειά μου, νιώθω πραγματικά καλά. Αισθάνομαι εξαιρετικά που βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους. Εχω παίξει και σε άλλες μεγάλες ομάδες αλλά πρώτη μου συμβαίνει αυτό, να με σταματούν στον δρόμο και να μου λένε συγχαρητήρια. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Εδώ νιώθω σαν μικρός Θεός".

Για την επόμενη μέρα που βρίσκει τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε: "Θέλω το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ... Οσο πάει, δεν με ενδιαφέρει. Εφόσον παραμείνω θα είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η διοργάνωση που θέλει να συμμετάσχει κάθε ομάδα".

Για τα παιχνίδια των πλέι οφ υπογράμμισε: "Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στα πλέι οφ. Στη συνέχεια στους τελικούς κρατήσαμε το μυαλό μας καθαρό και έτσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα".

Για το μυστικό της φετινής επιτυχίας επεσήμανε: "Ημασταν μαζί συνέχεια, προχωρούσαμε όλοι βήμα βήμα. Ακόμη και αν ένα σετ το χάναμε 26-25 ήμασταν σίγουροι οτι θα το κερδίζαμε. Ημασταν μια οικογένεια".

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Περιμένουμε πρώτα να χαρούμε αυτές τις στιγμές και μετα θα συζητήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ