ΒΟΛΕΪ

Πυρκαγιά στο "Αλεξάνδρειο"

Πυρκαγιά στο "Αλεξάνδρειο"
INTIME SPORTS

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο "Αλεξάνδρειο" λίγο πριν τον πρώτο αγώνα του World League. Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια.

Φωτιά προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής )19/6) στο "Αλεξάνδρειο" λίγες ώρες πριν από το πρώτο σερβίς στον όμιλο της Εθνικής για το World League. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο σύστημα εξαερισμού του γηπέδου, στις κερκίδες, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άνδρες.

Για την ακρίβεια η φωτιά ξέσπασε πάνω από το σημείο που κάθονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Άρη στους αγώνες της ομάδας τους.

Παρά το απρόοπτο τα παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής θα γίνουν κανονικά σήμερα. Η ΔΕΗ άναψε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή των αγώνων απλά θα υπάρξει μία καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σλοβακία και την Κίνα θα ξεκινήσει στις 20.45, ενώ ο αγώνας της Εθνικής ομάδας βόλεϊ με το Μεξικό θα αρχίσει 45 λεπτά μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο έσπευσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης προκειμένου να ενημερωθεί για το τι συνέβη.

Αναλυτικά και η σχετική επίσημη ενημέρωση από την Ομοσπονδία: "Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι μετά από πιθανό βραχυκύκλωμα σε αεραγωγό του Αλεξανδρείου Μελάθρου εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε άμεσα αλλά προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και με κοινή απόφαση της ΕΟΠΕ και της FIVB και την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων (πυροσβεστική, ΔΕΗ, Αστυνομία και Αλεξάνδρειο) αποφασίστηκε οι αγώνες του World League να διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας Κίνα – Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 19:45 και ο δεύτερος αγώνας Ελλάδα – Μεξικό θα ξεκινήσει 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ