ΒΟΛΕΪ

Ψάχτηκε για Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός

Ψάχτηκε για Μίλκοβιτς ο Ολυμπιακός

Από το πάνω ράφι θέλει να ψωνίσει ο Ολυμπιακός και στη θέση του διαγώνιου και για αυτό το λόγο κοίταξε την περίπτωση του Ιβάν Μίλκοβιτς.

Αποφασισμένοι να κινηθούν στο ψηλότερο δυνατό ράφι και στην περίπτωση του διαγώνιου είναι στον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται από τις λύσεις που εξετάζουν για την ενίσχυσή τους και στη συγκεκριμένη θέση.

Οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν την περίπτωση ενός παλιού γνώριμου αλλά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν μοιάζουν μέχρι στιγμής αξεπέραστα.

Ο λόγος για τον Ιβάν Μίλκοβιτς ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού εξετάστηκε από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και τον Μουνιόθ. Ο Ισπανός κόουτς θέλει έναν παίκτη ο οποίος πέρα από τη δεδομένη ποιότητα του να διαθέτει και την ανάλογη ηγετική φυσιογνωμία ώστε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Κάτι που είχε δείξει μεταξύ άλλων και στο προηγούμενο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό τη διετία 2008-10.

Ακόμα και στα 37 του χρόνια ο Σέρβος διαγώνιος τα διαθέτει και τα δύο αυτά στοιχεία και σίγουρα θα αποτελούσε μία εξαιρετική λύση. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του όντας αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ βάζουν εμπόδια στην περίπτωση του. Ο Μίλκοβιτς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται αφού παραμένει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο (σ.σ. πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας), όμως δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναβγεί από το συρτάρι η περίπτωση του Λίμπερμαν Αγκάμες αν δεν βρεθούν άλλες αξιόλογες επιλογές στην αγορά.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ