ΒΟΛΕΪ

Πρωτοψάλτης: "Γεμίστε το Παλέ!"

Πρωτοψάλτης: "Γεμίστε το Παλέ!"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μέσω του Sport24.gr καλεί τους Έλληνες φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κίνα το βράδυ της Κυριακής (21/6, 21.00).

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ανατροπής με την Σλοβακία ήταν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Ο ακραίος του Παναθηναϊκού με την καταπληκτική υποδοχή του και το πάθος του στην μπροστά ζώνη κατάφερε να αλλάξει την ροή του αγώνα και στο τέλος να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Πρωτοψάλτης μιλώντας στο Sport24.gr λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Σλοβακία σχολίασε το γεγονός ότι η Εθνική κερδίζει σχεδόν μόνο με 3-2 τα παιχνίδια της, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να γεμίσει το "Παλέ ντε Σπορ" και να βρεθεί στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο κρίσιμο ματς με την Κίνα το βράδυ της Κυριακής (21/6, 21.00).

- Μήπως υπάρχει μία είδους... αλλεργία στις εύκολες νίκες με 3-0 ή 3-1 σετ;
"Δεν υπάρχει εύκολη και δύσκολη νίκη. Σημασία έχει ότι εμείς καταφέραμε και μπήκαμε στο παιχνίδι. Να αλλάξουμε την ροή του αγώνα, γιατί στα πρώτα δύο σετ είχε επιβάλλει τον ρυθμό της. Καταφέραμε να το αντιστρέψουμε αυτό και δεν αφήσαμε την κούραση να μας χαλάσει τη συγκέντρωση. Κάναμε σωστά πράγματα στο κομμάτι της τακτικής και σιγά-σιγά πήραμε τα δύο σετ και μετά τη νίκη".

-Στο Μεξικό άλλαξαν την ροή των αγώνων ο Φράγκος και ο Κουμεντάκης, Στην Θεσσαλονίκη πρώτα ο Τζούριτς και μετά εσύ. Πόσα κρυμμένα όπλα έχει αυτή η Εθνική ομάδα;
"Άλλα 22! Όσοι παίκτες βρίσκονται κοντά σε αυτήν την ομάδα, δηλαδή. Όλοι οι παίκτες είναι κρίσιμοι. Κάθε παίκτης κάνει αυτό που είναι καλός να κάνει και έχει το δικό του κομμάτι. Αυτό που γίνεται δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει εμάς. Ο καθένας μπαίνει μέσα και δίνει ό,τι έχει για την Εθνική μας".

- Έχετε μπροστά σας ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Κίνα. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτό πολύ κρίσιμο παιχνίδι;
"Στη συγκέντρωση που θα έχουμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Την κούραση δεν πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε πόντο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα σετ, αλλά ότι πρέπει να κερδίσουμε. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε".

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης έκανε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να δώσει το παρών στο "Παλέ ντε Σπορ" την Κυριακή (21/6) και να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Κίνα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

" Πιστεύω και θέλω να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με την Κίνα. Καλώ τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική μας και πρέπει να είναι δίπλα της. Θα μπορέσουν να το δουν από την τηλεόραση, αλλά όταν είσαι στο γήπεδο είναι διαφορετικά. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ