ΒΟΛΕΪ

Πρώτη με νέα πρόσωπα για το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού

Πρώτη με νέα πρόσωπα για το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ξεκίνημα για τις νταμπλούχες του Ολυμπιακού με στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να κάνουν ένα βήμα περισσότερο στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη προπόνηση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Εκ μέρους της διοίκησης, χαιρετισμό στην ομάδα απηύθυνε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Στην σημερινή (24/8) πρώτη προπόνηση της ομάδας, το παρών έδωσαν οι... "παλιές" Αρέτα Κονόμι, Αρετή Τέζα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Κοκκινάκη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η... "νέα" Μελίνα Εμμανουηλίδου, καθώς και οι δύο από τις τρεις νέες ξένες αθλήτριες του Ολυμπιακού.

Η διαγώνια, Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και η ακραία, Άνα Λαζάρεβιτς, ενώ η Ναντζέγια Μαλασάι ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής Λευκορωσίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση, καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα.

Η ποιοτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια τόσο σε προπονητικό επίπεδο, όσο και σε σκάουτινγκ, αρχίζει να αποδίδει μιας και με την πρώτη ομάδα θα αρχίσουν προπονήσεις και τέσσερις κορασίδες, που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε υψηλό επίπεδο και ευχή όλων μας είναι να εξελιχθούν έτσι ώστε να μπορέσουν να αποτελέσουν βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας.

Πρόκειται για τις Αφροδίτη Γιώτα και Κατερίνα Πάντου οι οποίες αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού και πασαδόρου αντίστοιχα και προέρχονται απο τις ακαδημίες του Θρύλου, αλλά και την Όλγα Ζαμπάτη και Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, ακραίες αμφότερες, οι οποίες ήρθαν φέτος με μεταγραφή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ