ΒΟΛΕΪ

Πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ η Χατζηευστρατιάδου

Πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ η Χατζηευστρατιάδου

Το Columbia της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου επικράτησε με 3-0 επί του Missouri και κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. (VIDEO)

Πέρσι έφτασε μία ανάσα από την κορυφή, αλλά φέτος ήταν αποφασισμένη να την κατακτήσει. Ο λόγος για την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου η οποία πλέον είναι πρωταθλήτρια του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ με το Columbia.

Μετά από μία εξαιρετική πορεία έφτασε μέχρι τον τελικό του Κολεγιακού πρωταθλήματος το οποίο και τελικά κατέκτησε επικρατώντας με 3-0 σετ επί του Missouri.

Πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ η Χατζηευστρατιάδου

Όπως συνέβη σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν η Χατζηευστρατιάδου ήταν βασική και με εννιά πόντους βοήθησε σημαντικά την ομάδα της να φτάσει στη νίκη. Για την ακρίβεια είχε 6/18 επιθέσεις, 1 άσο και 2 μπλοκ.

Συνολικά, φέτος η Χατζηευστρατιάδου έχει αγωνιστεί στα 140 από τα 142 σετ που έδωσε η ομάδα της έχοντας 332 πόντους από επίθεση. 29 άσους και 31 μπλοκ. Φυσικά, πλέον είναι η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να κατακτήσει το Κολεγιακό πρωτάθλημα αν και με την παρουσία των Ελληνίδων να αυξάνεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δεν αποκλείεται σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ