Προσφορά αγάπης της ΕΣΑΠ στο Δήμο Νέας Περάμου

Προσφορά αγάπης της ΕΣΑΠ στο Δήμο Νέας Περάμου

Η ΕΣΑΠ προσέφερε τρόφιμα και διάφορα είδη στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου, που επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου.

Aντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ και αθλητών της Volley League επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, που επλήγη από την θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017.

Συμβολικά, προσφέρθηκαν στο Δήμο αθλητικό υλικό, γραφική ύλη, σχολικά είδη και τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν σε πλημμυροπαθείς. Την αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Εφη Μπούρα και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Βασίλη Παπαγεωργίου και τους αθλητές του Παμβοχαϊκού Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, Θεόδωρο Βουλκίδη υποδέχτηκαν θερμά ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας και τέως πρόεδρος του ΤΑΑ Κύζικος Νέας Περάμου Δημοσθένης Λιώτας.

O αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστούμε πολύ την ΕΣΑΠ. Ο Δήμος έχει πληγεί πάρα πολύ και οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική. Ειδικά μετά τη συνεργασία που είχαμε με την ΕΣΑΠ λόγω της παρουσίας της Κύζικου στη VolleyLeague η ευαισθησίας σας μας συγκινεί πολύ και θα μείνει ανεξίτηλη σε όλη την τοπική κοινωνία. Ολες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται ακόμα επί ποδός. Οι εργασίες συνεχίζονται για να αποκατασταθούν οι ζημιές. Η κανονικότητα έχει επανέλθει αλλά οι πληγές είναι τόσο μεγάλες που θα χρειαστεί χρόνος για να τακτοποιηθούν όλα τα προβλήματα. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές και να είστε σίγουροι πως και η Κύζικος θα επανέλθει στο μέλλον στην Volley League".

Ο αθλητής του Παμβοχαϊκού και πρώην της Κυζίκου Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: "Τα συναισθήματα είναι περίεργα για μένα. Πέρυσι αγωνιζόμουν εδώ στην Κύζικο και δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα είμαστε για άλλο λόγο. Βρισκόμαστε ως εκπρόσωποι του Παμβοχαϊκού και της ΕΣΑΠ για να προσφέρουμε κι εμείς ότι μπορούμε. Με τα δώρα θα δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά και ελπίζουμε σύντομα το χωριό να αποκαταστήσει όλες τις πληγές του".

Ο Θεόδωρος Βουλκίδης είπε: "Καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι εδώ πέρασαν πολύ μεγάλη δοκιμασία. Από καρδιάς εύχομαι να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές και εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και καλύτερες μέρες για όλους".

Η ΕΣΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές ELDICOSPORT και CARTRIDGE WORLD καθώς και το μέλος του ΔΣ. της Κύζικου Νέας Περάμου Έρη Ζώρη, με την οποία υπήρξε συνεργασία για να υλοποιηθεί η δράση της ΕΣΑΠ. 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

11 memes αθέων που θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός

Ο Θεός, πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ θα γελούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24