ΒΟΛΕΪ

"Πράσινο φως" απ' την ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό

VOLLEY LEAGUE /  ÐÁÏ - ÐÁÏÊ.  (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Λίγκας έδωσε την έγκρισή της προκειμένου ο Παναθηναϊκός να δώσει κανονικά το παρών στη Volleyleague Ανδρών και πλέον απομένει το "ΟΚ" απ' την ΕΕΑ.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Επιτροπή Αδειοδότησης της Λίγκας έδωσε την έγκρισή της προκειμένου το "τριφύλλι" να δώσει κανονικά το παρών στη Volleyleague Ανδρών. Τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η ΠΑΕ όσο κι ο Ερασιτέχνης έθεσαν εν αμφιβόλω τη συμμετοχή των "πρασίνων" στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που "τρέχουν" το τμήμα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα για να καταφέρουν να κατεβάσουν ομάδα το πρωτάθλημα, κι είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, αφού απομένει η εξέταση του φακέλου κι απ' την ΕΕΑ, η οποία θα δώσει και το τελικό "ΟΚ".

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, απ' την περυσινή σεζόν έχουν παραμείνει οι Πανταλεων, Μπελος και Χαραλαμπος Ανδρεοπουλος, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν οι Γκουζντα και Δρογκαρης. Παράλληλα, θα γίνει κίνηση για τουλάχιστον δυο ξένους. Στόχος του "τριφυλλιού" θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, ενώ η πιθανότερη έδρα είναι το Μετς.

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ μετά την εξέταση των δικαιολογητικών του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

"Σήμερα 17/10/17 συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παναθηναϊκός ΤΑΑ.

Μετά από επιστάμενο έλεγχο όλων των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε ότι το ΤΑΑ έχει διακανονίσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητές του προς Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που είχαν αναγγελθεί στην Επιτροπή. Κατόπιν τούτου αποφασίζεται:

1) Η ανάκληση της από 21.08.2017 απόφασης της Επιτροπής περί Μη αδειοδότησης του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

2) Χορηγείται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα volleyleague 17/18.

3) Ενημερώνεται σχετικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη οποία εκκρεμούν οι φάκελοι της αντίστοιχης αδειοδότησης των δώδεκα ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος

Χρ. Ηλιάδης

Τα μέλη

Αν. Δημητριάδης

Λ. Κογκαλίδης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ