ΒΟΛΕΪ

Πανέτοιμο και πανέμορφο το ανακαινισμένο "Κουκούλι"

Πανέτοιμο και πανέμορφο το ανακαινισμένο "Κουκούλι"

Οι εργασίες τοποθέτησης νέου πλαστικού δαπέδου τύπου ταραφλέξ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση στις ομάδες που παίζουν στο "Κουκούλι", όπως η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. (PHOTO)

Το όνειρο των ανθρώπων της Παναχαϊκής αλλά και των υπολοίπων ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ που στεγάζονται στο γυμναστήριο "Κουκούλι" στην Πάτρα έγινε πραγματικότητα. Οι εργασίες τοποθέτησης νέου πλαστικού δαπέδου τύπου ταραφλέξ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση στις ομάδες.

Μάλιστα ο αγώνας Παναχαϊκής - Παμβοχαϊκού θα εγκαινιάσει το νέο δάπεδο αλλά και το νέο φωτισμό με λάμπες τεχνολογίες led. Ο τιμ μάνατζερ της Παναχαϊκής, Κώστας Παπασταθόπουλος, δήλωσε:

"Περάσαμε πολλά μέχρι να δούμε επιτέλους το ταραφλέξ στο Κουκούλι. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του γυμναστηρίου Νίκο Κανελλάκη ο ο οποίος με τις πρωτοβουλίες του βοήθησε τα μέγιστα όχι μόνο για το δάπεδο αλλά και για την τοποθέτηση φωτισμού τύπου led. Υπάρχουν και άλλα σχέδια για το μέλλον προκειμένου να αναβαθμίσουμε την εγκατάσταση.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε ελαστικότητα και μάλιστα υπήρξαν επιβαρύνσεις και μικροτραυματισμοί. Ολα αυτά τελειώσαν και απολαμβάνουμε όλοι ένα καθαρά βολεϊκό γήπεδο με καλή υποδομή και ευδιάκριτες διαγραμίσεις.

Επίσης εύχομαι το νέο τάραφλεξ να συνδυαστεί με ένα καλό ποδαρικό για το 2018 και η ομάδα με την έλευση και του προπονητή Σταύρου Σταματόπουλου, την επιστροφή του Γιάννη Λιβαθηνού και ορισμένων άλλων κινήσεων να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα".

Πανέτοιμο και πανέμορφο το ανακαινισμένο "Κουκούλι"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ