ΒΟΛΕΪ

Πιάνει δουλειά από την Τρίτη ο Καζάζης στον Παναθηναϊκό

Πιάνει δουλειά από την Τρίτη ο Καζάζης στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Καζάζης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ρούση στο πρόσωπο του Δημήτρη Καζάζη βρήκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο 50χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα καθίσει στην άκρη του πάγκου από το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΟ Θήρας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα προπονήσει γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην καριέρα, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο των ανδρικών ομάδων της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής ομάδας.

Μάλιστα, θα μπει σε μία ολιγομελή λίστα προπονητών που έχουν προπονήσει τόσο τη γυναικεία όσο και την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Πέρα από τον Δημήτρη Καζάζη σε αυτή υπάρχουν τα ονόματα των Βελτζ και Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Η πρόσληψη του Δημήτρη Καζάζη αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (08/03) με τον Έλληνα προπονητή να ξεκινά τις προπονήσεις του την ίδια ημέρα. Τη Δευτέρα το πρόγραμμα της προπόνησης το έβγαλε η Άγκι Μπάμπουλι.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ