ΒΟΛΕΪ

Πήρε "γεύση" από Ολυμπιακό ο Κλαρκ

Πήρε "γεύση" από Ολυμπιακό ο Κλαρκ

Επισκέψεις είχε το πρόγραμμα της Τρίτης για τον Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός βολεϊμπολίστας είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τότε το Κλειστό Γυμναστήριο "Μελινα Μερκούρη".

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε κείμενό του αναφέρεται στον Κάρσον Κλαρκ και την πρώτη του γνωριμία με την Ελλάδα και τη νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός βολεϊμπολίστας που επέστρεψε από την Τουρκία τις πρώτες ώρες της Τρίτης μαζί με την υπόλοιπη αποστολή είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τότε το Κλειστό Γυμναστήριο "Μελινα Μερκούρη" και εντυπωσιάστηκε από τα μεγάλα σε μέγεθος σήματα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Επισκέψεις είχε το πρόγραμμα της Τρίτης, πρώτης ημέρας στην Ελλάδα, για τον Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός βολεϊμπολίστας που επέστρεψε από την Τουρκία τις πρώτες ώρες της Τρίτης μαζί με την υπόλοιπη αποστολή είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τότε το Κλειστό Γυμναστήριο "Μελινα Μερκούρη" και εντυπωσιάστηκε από τα μεγάλα σε μέγεθος σήματα του Ολυμπιακού. Λίγες ώρες αργότερα έφτασε στα γραφεία μαζί με τον μάνατζερ του τμήματος Νίκο Μαντούβαλο και αφού ξεναγήθηκε φωτογραφήθηκε με το κασκόλ του Ολυμπιακού. Ο Κάρσον ρωτούσε να μάθει πληροφορίες για το σύλλογο και για τα τρόπαια που κοσμούν την τροπαιοθήκη της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ ενώ θέλησε να φωτογραφηθεί και έξω από τα γραφεία αφού του άρεσε η θάλασσα και το τοπίο!

Ο Αμερικανός εγκαταστάθηκε από την Τρίτη στο νέο του σπίτι στη Γλυφάδα ενώ ρωτούσε πληροφορίες για τα σούπερ μαρκετ και για κάποιες συνήθειες των Ελλήνων. Του αρέσει πολύ το κοτόπουλο το οποίο ήταν το πρώτο που προμηθεύτηκε από το σούπερ μάρκετ ενώ έμαθε και την λέξη γάλα. Η ομάδα δεν έχει προπόνηση την Τρίτη και έτσι ο Κάρσον είχε την ευκαιρία να δει και την Γλυφάδα και να δηλώσει ενθουσιασμένος από την θέα που έχει από το σπίτι του αλλά και από τον συνδυασμό βουνού-θάλασσας που συναντά κανείς στο νότιο προάστιο της Αθήνας.

Ο Κλαρκ ρώτησε για την κίνηση στους δρόμους της πόλης και ενημερώθηκε πως δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της Κωνσταντινούπολης όπου έκανε 3 ώρες να πάει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ενώ άμεσα θα πάρει και το αυτοκίνητο του. Γενικά του αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, παρακολουθεί μπάσκετ και μπέιζμπολ ενώ διαθέτει και τo τελευταίο μοντέλο της I phone το οποίο αγόρασε πριν έρθει στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες. Οι προπονήσεις για τον Αμερικανό επί ελληνικού εδάφους αρχίζουν το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ