ΒΟΛΕΪ

Πήρε παράταση στο βόλεϊ των ανδρών ο Παναθηναϊκός

VOLLEY LEAGUE /  ÐÁÏ - ÐÁÏÊ.  (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Απέφυγε τον υποβιβασμό και κάνει αγώνα δρόμου ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε παράταση για να δηλώσει συμμετοχή στη Volleyleague.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται σε Α1 βόλεϊ γυναικών και Α1 μπάσκετ γυναικών, μία "αχτίδα" φωτός διαφάνηκε στην περίπτωση της ομάδας που ανήκει στην Α1 βόλεϊ ανδρών.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης έδωσε την παράταση που αιτήθηκε ο "πράσινος" Ερασιτέχνης για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, κάτι που δεν συνέβη με τα άλλα δύο τμήματα, κι έτσι υπάρχει χρονικό περιθώριο να αναζητηθούν πόροι, ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Volleyleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το τμήμα έχει προθεσμία μέχρι τις 21 Αυγούστου και την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης για να δηλώσει συμμετοχή. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση ούτε τότε, δεν αποκλείεται νέα παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Το ίδιο ισχύει και με Ηρακλή και Παναχαϊκή, που επίσης ζήτησαν και πήραν παράταση, ενώ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ηρακλής Χαλκίδας έχουν εξασφαλίσει ήδη άδεια.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ