ΒΟΛΕΪ

Πήρε Μπράουν ο Πανναξιακός

Πήρε Μπράουν ο Πανναξιακός

Η Αμάντα Μπράουν είναι η πρώτη ξένη του Πανναξιακού για τη νέα σεζόν και παράλληλα η πρώτη Αμερικανίδα που θα φορέσει την εμφάνιση του συλλόγου.

Την πρώτη μεταγραφή ξένης για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου απέκτησε την 23χρονη Αμερικανίδα κεντρική, Αμάντα Μπραουν.

Πρόκειται για αθλήτρια η οποία πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Τσεχία με τον Κράλοβο και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. Μετά το τέλος των σπουδών της, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στη Δανία και την Λίνγκμπι πριν πάει στην Τσεχία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στη Νάξο,την αθλήτρια Amanda Brown.

Η 23χρονη, Αμερικανίδα κεντρική, ύψους 1.88, αποτέλεσε την περσινή χρονιά βασικό στέλεχος της Kralovo Pole Brno, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Τσεχίας, ενώ συμμετείχε και στο CEV Challenge Cup.

Καλωσορίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ