ΒΟΛΕΪ

Πήρε Μαρούλη και Κανέλλο ο Παναθηναϊκός

Πήρε Μαρούλη και Κανέλλο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Θάνος Μαρούλης και ο Μάκης Κανέλλος θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στον Παναθηναϊκό, ενώ έρχονται και άλλες κινήσεις από τους πράσινους.

Ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού προχωρά και ήδη οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες ολοκληρώνονται. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει καταστρώσει τα πλάνα του και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του τμήματος κρατούν χαμηλά την μπάλα ενόψει της νέας περιόδου.

Από τους βασικούς παίκτες της περσινής περιόδου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή μόνο ενός παίκτη. Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα για ακόμα έναν χρόνο.

Στο πλευρό του, αντί του Χόι, θα βρίσκεται ο Μάκης Κανέλλος. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Παμβοχαϊκό και τώρα θα συνυπάρξουν και στον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Στιβαχτή που πήγε στον Ολυμπιακό θα βρίσκεται ο Θάνος Μαρούλης. Η σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον πρώην πασαδόρο του Ολυμπιακού είναι δεδομένη.

Από εκεί και πέρα επαφές υπάρχουν και με έναν άλλο πρώην πράσινο. Ο λόγος για τον Γιώργο Στεφάνου ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον ολυμπιακό και βρίσκεται στο πράσινο στόχαστρο.

Ο Πρωτοψάλτης και οι ξένοι

Ένα άλλο θέμα το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης ατζέντας αφορά το μέλλον του Θανάση Πρωτοψάλτη. Ο νεαρός ακραίος έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό και από το εξωτερικό (Γαλλία) και στο πράσινο στρατόπεδο είναι δεδομένο ότι επιθυμούν την παραμονή του.

Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα σημάνει εξελίξεις και στο θέμα των ξένων. Σίγουρα θα αποκτηθούν δύο ξένοι, αλλά ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί εάν αποχωρήσει ο Πρωτοψάλτης. Εάν ο νεαρός ακραίος παραμείνει τότε θα αποκτηθούν ένας ξένος ακραίος και ένας διαγώνιος. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποκτηθούν δύο ξένοι ακραίοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ