ΒΟΛΕΪ

Πήρε και την Κωνσταντινίδου ο Ηρακλής Κηφισιάς

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου συμφώνησε με τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Πλώρη για την τετράδα έχει βάλει ο Ηρακλής Κηφισιάς τόσο με τις ανανεώσεις που κάνει όσο και με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Στην ομάδα παρέμειναν από πέρσι οι Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κοσμά και Κωνσταντίνου, ενώ αποκτήθηκε και η νεαρή Λυδία Αδάμ από τον ΟΠΕ Χαλκίδας.

Η δεύτερη μεταγραφή που έκανε ήταν η Αλίκη Κωνσταντινίδου. Η 28χρονη κεντρική μετά από μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί του χρόνου στην ομάδα των Βορείων προαστίων και θα συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο με την Λαμπρινίδου.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εκεί αφού υπάρχουν επαφές είναι η Πέννυ Ρόγκα η οποία δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, ενώ υπάρχουν ματιές και στην αγορά του εξωτερικού.

Η Κωνσταντινίδου στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στο δυναμικό του Ηρακλή Κηφισιας. Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και γίνονται σωστές κινήσεις για την επίτευξη τους! Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή γιατί με εμπιστεύτηκαν σε μια μια δύσκολη περίοδο για εμένα. Με σκληρή δουλειά και επιμονή σύντομα θα τους δικαιώσω!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Προχωράει στην ενίσχυση της ομάδας η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς ανακοινώνοντας την απόκτηση της κεντρικής Αλίκης Κωνσταντινίδου. Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας καλωσορίζουν την Αλίκη στην οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η διεθνής κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου έχει γεννηθεί στις 26/6/1989 και έχει ύψος 1.80

Η αθλητική της πορεία:

2002 -06 XΑΝΘ

2006-07 Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2007-08 Μ.Α.Σ. Εαρινός

2008-11 Πειραματικό

2011-13 Ανατόλια

2013-14 Πανναξιακός

2014-2015 Ολυμπιακός

2015-2016 ΑΕΚ

2016-2017 Παναθηναϊκός

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ