ΒΟΛΕΪ

Πήρε και Κλίβελαντ ο Άρης

Πήρε και Κλίβελαντ ο Άρης

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγώνιου, Κένταλ Κλίβελαντ η οποία πέρσι αγωνίστηκε με τον Αίαντα Ευόσμου στην Α1.

Η ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη συνεχίζεται. Οι κιτρινόμαυρες ανακοίνωσαν την απόκτηση της Κένταλ Κλίβελαντ η οποία πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 βόλεϊ με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Αμερικανίδας, Κένταλ Κλίβελαντ. Η Κένταλ αγωνίζεται στη θέση της διαγωνίου, είναι γεννημένη στις 3 Ιουλίου το 1991 στο Τέξας και έχει ύψος 1.85.

Για την Αμερικανίδα ο Άρης θα είναι ο τέταρτος σταθμός της στην Ευρωπαϊκή της καριέρα, με την Κένταλ να έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Γερμανικό πρωτάθλημα, με κορυφαία της στιγμή την ανάδειξη της ως MVP της Γερμανικής Α2 γυναικών, με την ομάδα των TV Gladbeck Giants.

Η Αμερικανίδα διαγώνια τόνισε στην επίσημη σελίδα του Άρη: "Είμαι ενθουσιασμένη που του χρόνου θα αγωνίζομαι στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη. Είμαι περήφανη που θα παίξω σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Οι άνθρωποι του Άρη είναι επαγγελματίες και αυτό ήταν καταλυτικό για εμένα στο να συνεργαστώ μαζί τους. Η ιστορία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα από όσο ενημερώθηκα είναι τεράστια. Τέλος, δεν θέλω να ξεχάσω τους οπαδούς της ομάδας, που από όσο είδα στα βίντεο δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στους αγώνες και ανυπομονώ να την ζήσω και να πανηγυρίσω μαζί τους".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

2011-2012 Sam Houston State University, A1 USA

2012-2013 Sam Houston State University, A1 USA

2013-2014 NawaRo Straubing, Germany A2

2014-2015 NawaRo Straubing, Germany A2

2015-2016 TV Gladbeck Giants, Germany A2

2016-2017 Αίας Ευόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ