ΒΟΛΕΪ

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό και η Γιώτα

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Γιώτα θα συνεχίσει να φορά την εμφάνιση του Ολυμπιακού μέχρι το 2020 έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο σχεδιασμός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Μετά τη Στέλλα Χριστοδούλου και η Κατερίνα Γιώτα ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το 2020.

Η 27χρονη κεντρική βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2013 και αποτελεί από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Κοβάτσεβιτς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη που με εμπιστεύεται η ομάδα ώστε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι ευχαριστημένη μετά από τέσσερα χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Μου έχει προσφέρει πολλές χαρές και μόνο χαρές, νιώθω πραγματικά σαν να είμαι μέλος μιας οικογένειας και εύχομαι τα επόμενα χρόνια που θα είμαστε μαζί, να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ