ΒΟΛΕΪ

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό η Χριστοδούλου

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό η Χριστοδούλου
INTIME SPORTS

Την παραμονή της Στέλλας Χριστοδούλου για δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. "Ήταν εύκολη η επιλογή μου" δήλωσε η αρχηγός των ερυθρόλευκων.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού, μετά από εκείνη του νέου προπονητή, είναι αυτή της παραμονής της Στέλλας Χριστοδούλου στην ομάδα. Η αρχηγός των ερυθρόλευκων, όπως ήταν αναμενόμενο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά ανακοινώσεων που θα ακολουθήσουν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τις Κονόμι, Τέζα, Κωνσταντίνου, απέκτησαν την Μελίνα Εμμανουηλίδου και την Κωνσταντίνα Βλαχάκη, ενώ συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν έχουν οι Γιώτα, Λαμπρούση και Κοκκινάκη.

Έτσι, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει στα χέρια του εννιά από τις δώδεκα αθλήτριες του με τα υπόλοιπα κενά να καλύπτονται με ισάριθμες ξένες αθλήτριες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Στέλλα Χριστοδούλου. Η έμπειρη βολεϊμπολίστρια θα παραμείνει στην ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, η συνεργασία μου με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου τα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι εδώ είναι άψογη και αυτό έκανε ακόμα ευκολότερη την επιλογή μου. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο επιτυχημένο αγωνιστικό μοτίβο με στόχο να διατηρήσουμε τα κεκτημένα εντός Ελλάδας αλλά και να ανέβουμε επίπεδο όσο αφορά τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ