ΒΟΛΕΪ

Παρέμεινε και ο Γκαράς

Παρέμεινε και ο Γκαράς
INTIME SPORTS

Ημέρα ανακοινώσεων στον ΠΑΟΚ αφού μετά το "διαζύγιο" με τον Καλμαζίδη και τους "γάμους" με Ζελιάσκοφ και Παντακίδη, παρέμεινε και ο Γκαράς.

Την τέταρτη ανακοίνωση του μέσα σε μία ημέρα έκανε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Γκαρά να ανακοινωθεί από το ασπρόμαυρο ΤΑΑ με τον 30χρονο λίμπερο να ανανεώνει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Γιάννη Καλμαζίδη, για να ακολουθήσει η πρόσληψη του Ζελιάσκοφ στη θέση του, αλλά και εκείνη της παραμονής του Γιάννη Παντακίδη στο σύλλογο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Γκαρά (30 ετών, 1.85μ) για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

«Να ξαναζήσουμε ότι πέρυσι»

Για την παραμονή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρώτο «νταμπλ» στην καριέρα του ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν η πρώτη μου επιλογή να συνεχίσω στην ομάδα με την οποία καταφέραμε τόσο πολλά πέρυσι. Είχα μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση τη χρονιά που τελείωσε και την ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε ξανά για τη νέα χρονιά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν άψογοι σε όλα , κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην απόφαση μου να ανανεώσω με το σύλλογο».

Όσο για τη νέα σεζόν ο λίμπερο του ΠΑΟΚ τόνισε: «Από τις κινήσεις που γίνονται φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και αυτή τη χρονιά θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε πέρυσι. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε από την αρχή των προσπαθειών μας τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο κόσμος πέρυσι ήταν ο κινητήριος μοχλός για να πετύχουμε τους δύο τίτλους και τον θέλουμε σε κάθε προσπάθεια κοντά μας να μας δώσει τον παλμό του, τη δύναμη του, και όλοι μαζί να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία για το σύλλογο του ΠΑΟΚ».

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

2014-2015 ΠΑΟΚ

2013-2014 Άρης

2012-2013 Φοίνικα Σύρου

2010-2012 Λαμία

2009-2010 ΕΑ Πατρών

2007-2009 Λαμία

2006-2007 Ορεστιάδα

2005-2006 Αριστοτέλης Σκύδρας

1999-2005 Ορεστιάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ