ΒΟΛΕΪ

Παρελθόν ο Καλμαζίδης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν ο Καλμαζίδης από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Βούλγαρος Νίκι Ζελιάσκοφ αναμένεται να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου του βορρά".

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές διαφώνησαν στο οικονομικό και οδηγήθηκαν στη λύση της επιτυχημένης συνεργασίας τους. Με τον Καλμαζίδη στον πάγκο ο "δικέφαλος του βορρά" πραγματοίησε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του τμήματος, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο για πρώτη φορά.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αναφέρει:

" To ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Γιάννη Καλμαζίδη για τη συνεργασία και τις επιτυχίες που έφερε στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Προπονητής στον ΠΑΟΚ αναμένεται να αναλάβει ο Βούλγαρος Νίκι Ζελιάσκοφ. Ένας από τους σπουδαιότερους κεντρικούς που αγωνίστηκαν στη χώρα μας έπαιξε στην Ορεστιάδα, στον Ολυμπιακό, στον Ηρακλή, στον ΠΑΟΚ και στη Νίκαια.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μπακού με τη δεύτερη εθνική ομάδα βόλεϊ της Βουλγαρίας που συμμετέχει στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Ο Καλμαζίδης αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, παραμένει στην εθνική ομάδα των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ