ΒΟΛΕΪ

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό η Τέζα

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αρετή Τέζα αποτελεί παρελθόν μετά από 5 χρόνια από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Προχωρά ο σχεδιασμός των ερυθρόλευκων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τη Στέλλα Χριστοδούλου έχουμε την αποχώρηση της δεύτερης πασαδόρου της ομάδας.

Μετά από πέντε χρόνια η Αρετή Τέζα θα αποτελέσει παρελθόν από τις ερυθρόλευκες με τον Ολυμπιακό να αναζητεί Ελληνίδα πασαδόρο για να καλύψει τη θέση της. Γενικότερα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αναμένονται αρκετές αλλαγές στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ήδη, εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις και από το ελληνικό πρωτάθλημα για την ενίσχυση της ομάδας ανάμεσα σε αυτές και η Ζακχαίου η οποία έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Πανναξιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στην Αρετή Τέζα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα της επαγγελματικής της καριέρας και την ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογο μας στα 5 χρόνια παραμονής της στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών. Στο διάστημα αυτό συνέβαλλε στις διακρίσεις του τμήματος με την κατάκτηση 5 πρωταθλημάτων, 5 Κυπέλλων και του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό του Challenge Cup".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ