ΒΟΛΕΪ

Παραμένει ο Ανδρέου στον ΠΑΟΚ

Παραμένει ο Ανδρέου στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ανδρέου θα παραμείνει στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ και τόνισε πως με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στο πλευρό της ομάδας. Την Παρασκευή (23/10) θα γίνει η παρουσίαση.

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έβαλε ο Γιώργος Ανδρέου. Ο πρόεδρος του "δικέφαλου του Βορρά" ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει κανονικά στη θέση και πως το συντομότερο δυνατό θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου προχώρησε στην κάτωθι δήλωση: «Παραμένω κανονικά στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη η φυσική μου παρουσία. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ενημερώνομαι και δεν συμμετέχω στα θέματα του ΠΑΟΚ. Μόλις μου το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είμαι και με τη φυσική μου παρουσία δίπλα στην ομάδα».

Την Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ

Παράλληλα, την Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με αφορμή και την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague Πάμε Στοίχημα και τη συμμετοχή του στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ σας προσκαλεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στην αίθουσα τύπου του PAOKSports Arena στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση των χορηγών της ομάδας μας για τη φετινή περίοδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ