ΒΟΛΕΪ

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια παίκτης και προπονητής

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια παίκτης και προπονητής

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στην Ταουμπατέ με την Σάντα Κρουζέιρο ο Φοντέλες τα έβαλε με τον προπονητή του με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν. (VIDEO)

Σε ένα ντέρμπι πάντα οι παλμοί είναι υψηλοί και είναι δεδομένο πως τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση λίγο έλειψε ο προπονητής της Ταουμπατέ να έρθει στα χέρια με τον παίκτη του.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι ο Σέζαρ Ντόουγκλας και ο Φελίπε Φοντέλες. Αν το όνομα του δεύτερου σας λέει κάτι είναι επειδή τη σεζόν 2009-10 έκανε ένα πέρασμα από τη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Επιστρέφουμε όμως στο θέμα μας. Μετά το πρώτο χαμένο σετ στο ντέρμπι με την Σάντα Κρουζέιρο ο Νόουγκλας είπε κάτι στον Φοντέλες και προκάλεσε τον εκνευρισμό του παίκτη του ο οποίος στράφηκε κατά του προπονητή του κολλώντας το κεφάλι του στο δικό του.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι με το επεισόδιο να τελειώνει. Τελικά η Σάντα Κρουζέιρο πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με 3-1 σετ και παρέμεινε στην πρώτη θέση. Πάντως, ο Ντόουγκλας δικαιολόγησε τον παίκτη του τονίζοντας: "Είναι λογικό σε ένα ντέρμπι να υπάρχει ένταση. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στα δύο χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα".

Δείτε τι ακριβώς έγινε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ