ΒΟΛΕΪ

Παπαναστασίου: "Θα διαψευστούν όλοι για τη διοργάνωση"

Παπαναστασίου: "Θα διαψευστούν όλοι για τη διοργάνωση"

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι όλα θα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.

Σε ρυθμούς του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών κινείται το Αγρίνιο, με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Γιώργο Παπαναστασίου να θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα και οι επισκέπτες εκτός από τους αγώνες να αναζητήσουν τον κρυφό θησαυρό του Δήμου, που διαθέτει τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους!

«Στόχος μας είναι ο κόσμος να γνωρίσει τον Δήμο, να δημιουργήσουμε εξωστρέφεια για την πόλη αναλαμβάνοντας αθλητικά και πολιτισμικά γεγονότα», εξηγεί αρχικά ο κ. Παπαναστασίου σχετικά με την απόφαση να ζητήσει η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή την διοργάνωση του Final 4. Ενώ για το τι σημαίνει η ανάληψη της τελικής φάσης του Κυπέλλου για το Αγρίνιο, σημείωσε: «Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας. Ο Δήμος μας είναι πλούσιος σε φυσικό κάλλος, διαθέτει τρεις φυσικές και τρεις τεχνικές λίμνες, έχει τον Αχελώο ποταμό και οι άνθρωποι είναι απίστευτα φιλόξενοι. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει την πόλη μας τόσο για τα τοπία της όσο και για το κοινωνικό της πρόσωπο».

Το Αγρίνιο λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να φέρει εις πέρας την διοργάνωση και να αντιμετωπίσει τις τυχούσες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου:

«Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε τακτοποιήσει οργανωτικά την διεξαγωγή της γιορτής του βόλεϊ, έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, παρότι κατακριθήκαμε για αυτό. Όλα θα πάνε καλά και θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Ας κάνουν υπομονή όσοι είναι… επιφυλακτικοί μέχρι το σαββατοκύριακο και να είναι σίγουροι ότι τότε θα διαψευστούν»!

Το προσωπικό μήνυμα του Δημάρχου Αγρινίου, είναι το ακόλουθο: «Ο αθλητισμός γεννιέται στην επαρχία. Κορυφαίοι αθλητές δεν προέρχονται από τις μεγαλουπόλεις. Θα ήθελα να συγχαρώ την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία να διοργανώνει στην επαρχία τα Final 4 τα τελευταία χρόνια. Μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις θα γίνει στην πόλη μας και καλό είναι οι επισκέπτες να ψάξουν να βρουν τον κρυφό θησαυρό του Δήμου. Χρειάζεται τόνωση της επαρχίας ώστε να αποκτήσει αθλητικές υποδομές. Πρέπει να γίνουν έργα και κυρίως η πολιτεία πρέπει να είναι δίπλα στους δήμους. Πριν από λίγες ημέρες το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Γουατεμάλα, όμως υπάρχει ενημέρωση ότι το υπουργείο δεν θα καλύψει το ταξίδι. Αυτή είναι η μεταχείριση της πολιτείας προς την επαρχία. Αν θέλουμε να κρατάμε ίδιες ισορροπίες πρέπει να δίνουμε κίνητρα σε αυτά τα παιδιά και όχι να τους τα στερούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ