ΒΟΛΕΪ

Παπαγγελόπουλος: "Ανυπομονώ να ζήσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Παπαγγελόπουλος: "Ανυπομονώ να ζήσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στην "καυτή" έδρα που ανυπομονεί να ζήσει ως παίκτης του "Δικεφάλου" και στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του έμπειρου κεντρικού των Πρωταθλητών:

"Ήρθε η ώρα του πρώτου ντέρμπι της σεζόν και είμαι σίγουρος πως δεν το περιμένουμε μόνο εμείς αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί την έναρξη μιας πολύ δύσκολης περιόδου, με ταξίδια και διπλούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα.

Είναι το πρώτο μου ντέρμπι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να το ζήσω. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100% στο γήπεδο ανταμοίβοντας τους εαυτούς μας για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Σίγουρα θέλουμε τη νίκη, αλλά όλα κρίνονται τον Μάιο. Καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, όπως ξέρουν και κάνουν άλλωστε, έτσι ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ