ΒΟΛΕΪ

Παντακίδης: "Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας"

Παντακίδης: "Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας"

Από την Τετάρτη το πρωί τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στα οποία περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέι οφ καθώς και οι αγώνες για τις δύο πρώτες φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φέτος, για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γεγονός που δίνει στους φίλους του αθλήματος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά μεγάλους αγώνες κόντρα σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο παλαιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ και γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματα του Γιάννης Παντακίδης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου για τη νέα και κοινή προσπάθεια που μόλις ξεκινάει προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κορυφή και να ζήσει ανάλογες στιγμές με τις περσινές.

«Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας και να παρακολουθήσει από κοντά τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος. Θέλουμε όλοι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά στους φιλάθλους μας».

Φυσικά ο έμπειρος κεντρικός του ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις στιγμές που έζησε πέρυσι στο κατάμεστο «PAOK Sports Arena» , όταν και σήκωνε μπροστά στους 10.000και πλέον φιλάθλους την κούπα του πρωταθλητή. «Οι στιγμές που ζήσαμε πέρυσι θα μας μείνουν αξέχαστες. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για το βόλει. Όλοι ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος. Ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι και νομίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και φέτος», τόνισε ο Παντακίδης, ενώ αναφερόμενος στη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε και θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα νεανική , με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Παντακίδης: "Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ