ΒΟΛΕΪ

Παίρνει και Αλεκσίεφ ο Ολυμπιακός

Παίρνει και Αλεκσίεφ ο Ολυμπιακός

Μετά την απόκτηση του Φαμπιάν Ντζίζγκα ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση και του Βούλγαρου ακραίου, Τεοντόρ Αλεκσίεφ.

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν κυρίως στις θέσεις των ξένων. Εκεί όπου αναμένεται να αποκτηθούν ένας ακραίος και ένας διαγώνιος.

Ο ένας από τους δύο που θα αποκτηθούν όλα δείχνουν οτι θα είναι ο Τεοντόρ Αλεκσίεφ. Ο Βούλγαρος ακραίος τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Μπολιβάρ της Αργεντινής και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Αλεκσίεφ είναι 34 ετών και έχει μία γεμάτη καριέρα στην έχοντας αγωνιστεί σε πολλές χώρες μακριά από την πατρίδα του. Ξεκίνησε τον ξενιτεμό του από την Ρωσία και την Ουράλ, συνέχισε στην Κοριγκλιάνο (Ιταλία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Εκατερίνεμπουργκ (Ρωσία), Μπελεντίγεσι (Τουρκία), Μόντσα (Ιταλία), Σουργκούτ (Ρωσία), ενώ από το 2015 αγωνίζεται στην Αργεντινή.

Παράλληλα, από το 2006 είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του χάλκινου πρωταθλήματος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2007 και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2009.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον διεθνή Πολωνό πασαδόρο, Φαμπιάν Ντζίζγκα και τον Ολλανδό ακραίο, Γερούν Ράουβερντινκ.

Photo credits: CEV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ