ΒΟΛΕΪ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τσίροβιτς!

ODBOJKA, NOVI PAZAR, 23. Feb. 2013. -  Odbojkas Radnickog Lazar Cirovic. Utakmica polufinala Kupa Srbije u odbojci izmedju Radnickog iz Kragujevca i Vojvodine odigrane u hali Pendik u Novom Pazaru. 

Foto: Nenad Negovanovic
ODBOJKA, NOVI PAZAR, 23. Feb. 2013. - Odbojkas Radnickog Lazar Cirovic. Utakmica polufinala Kupa Srbije u odbojci izmedju Radnickog iz Kragujevca i Vojvodine odigrane u hali Pendik u Novom Pazaru. Foto: Nenad Negovanovic NENAD NEGOVANOVIC

Ο Σέρβος ακραίος που έπαιξε φέτος στην Afyon BLD Spor, Λαζάρ Τσίροβιτς, αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα για τον Παναθηναϊκού του Δημήτρη Ανδρεόπουλου (VIDEO).

Η πρώτη μετεγγραφή ξένου για τον Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ακούει στο όνομα, Λαζάρ Τσίροβιτς. Πρόκειται για τον Σέρβο ακραίο με υποδοχή, ο οποίος φέτος έπαιζε στην Τουρκία για λογαριασμό της Afyon BLD Spor.

Το "τριφύλλι" φέτος θέλει να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν, όπου τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Βλέπει ότι και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ενισχύονται, επομένως δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Τσίροβιτς από το 2007 αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι και παρέμεινε εκεί για επτά χρόνια. Tη σεζόν 2014-2015 πήγε στο Μαυροβούνιο, όπου κατέκτησε το νταμπλ με την Μπουντβάνσκα Ριβιέρα και αγωνίστηκε στο Champions League.

Η περσινή χρονιά, τον βρήκε στo Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας και έπαιξε στην 2η κατηγορία με την Afyon Belediyesi Spor, την οποία βοήθησε να φτάσει στο πρωτάθλημα και στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στον Δαρίδη, λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ αποχαιρέτησε τον λίμπερο που είχε φέτος, τον Πολυχρονιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ