ΒΟΛΕΪ

Παίκτης της Κηφισιάς ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Παίκτης της Κηφισιάς ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ανακοινώθηκε από την Κηφισιά και έτσι μετά από δύο χρόνια ο 33χρονος διαγώνιος θα αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα βρίσκεται και πάλι ανάμεσα μας. Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πάλι από κοντά των 33χρονο διαγώνιο ο οποίος μετά από δύο χρόνια θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα η οποία κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ήταν η Κηφισιά η οποία με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βούλγαρο διεθνή Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης με μεγάλη αναγνωσιμότητα τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο «σούπερ Μπόμπι» ήρθε στη χώρα μας χθες και σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στο Ζηρίνειο προκειμένου να κάνει ατομική προπόνηση. Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί (κεκλεισμένων των θυρών) η πρώτη προπόνηση του ΑΟΠ Κηφισιάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 33χρονος διαγώνιος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Λέφσκι Σόφιας, Ολυμπιακό, Ε.Α Πατρών, Παναθηναϊκό και Γένοβα. Έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και μία φορά το Λιγκ καπ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Τόμις Κονσταντσα.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας έχοντας στη φανέλα το νούμερο 11".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ