ΒΟΛΕΪ

Ούτε Σεπέδα, ούτε Φιλίποφ

Ούτε Σεπέδα, ούτε Φιλίποφ
Σεπέδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η φημολογία που θέλει τον Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ και τον Σεπέδα στον Ολυμπιακό δεν ευσταθεί για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν σχετίζονται με την αποχώρηση του Κουρνέτα και την επιστροφή του Γκόμεζ στην Πυλαία.

Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, προκαλεί όπως είναι φυσιολογικό μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες των δυο ομάδων, που φούντωσαν μετά την επιστροφή του Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ και την αποχώρηση του Κουρνέτα από την ενεργό δράση.

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα ξεκινώντας από τον πρωταθλητή που μετράει μια απώλεια , τον Βασίλη Κουρνέτα και μια προσθήκη την επιστροφή του Γκόμεζ.

Η αποχώρηση Κουρνέτα σε συνδυασμό ένα μήνυμα του γιού Σαββίδη στον Φιλίποφ μετά τον τέταρτο ημιτελικό "είσαι από τα μέρη μας και σε γουστάρω για τον τρόπο που παίζεις. Έλα στο ΠΑΟΚ", πυροδότησε το σενάρια αρπαγής του πασαδόρου της Εθνικής.

Ο Φιλίποφ όμως, με αίτημα δικό του, υπέγραψε πέρυσι διετές συμβόλαιο ή καλύτερα ένα συν ένα με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης από τον Ολυμπιακό.

Πήγε λοιπόν την Τετάρτη από τα γραφεία του ερασιτέχνη, μίλησαν τυπικά και διαδικαστικά, θα πάρει και μια μικρή αύξηση και θα είναι και του χρόνου αρχηγός του Ολυμπιακού. Δεν υπήρξε λοιπόν ποτέ θέμα αποχώρησης του από τον Πειραιά...

Πάμε στον Σεπέδα, που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, όπου είχε προλάβει να τον αντικαταστήσει με τον Ερνάντο Γκόμεζ, που είναι καλύτερος από τον Κουβανό, κι αυτό το μαρτυρά η παρουσία του στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ.

Ο Σεπέδα θα δοκιμασθεί στην Κορέα μαζί με άλλους ξένους από ειδική επιτροπή προπονητών και θα επιλεγούν επτά. Μετά από κλήρωση θα μοιρασθούν στις ομάδες του κορεάτικου πρωταθλήματος, με αμοιβή που αγγίζει τις 400.000 ευρώ.

Βιάστηκαν λοιπόν να τον μεταγράψουν στον Ολυμπιακό, αν αποτύχει στην Κορέα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί ο κυπελλούχος ψάχνει καλύτερο διαγώνιο από τον Σεπέδα που είναι και κόκκινο πανί για τους οπαδούς του, μετά τη χειρονομία που έκανε στο Ρέντη.

Με αυτά και με αυτά πάντως απέκτησαν ενδιαφέρον οι μεταγραφές του βόλεϊ και για τους ποδοσφαιρικούς φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ