ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ: "Τα καραγκιοζιλίκια σας τα επιστρέφει η ζωή σαν δράματα"

Ολυμπιακός για ΠΑΟΚ: "Τα καραγκιοζιλίκια σας τα επιστρέφει η ζωή σαν δράματα"

Ο Ολυμπιακός με νέα του ανακοίνωση αναφέρεται στην παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ, αλλά και στα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Ο χαρτοπόλεμος των ανακοινώσεων συνεχίζεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το χορό το Σάββατο χαρακτηρίζοντας τον ημιτελικό ως φαρσοκωμωδία, ακολούθησε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, για να έχουμε νέα απάντηση από το σύλλογο του Πειραιά τη Δευτέρα.

Σε αυτή την ανακοίνωση ο Ολυμπιακός τονίζει ότι οι ασπρόμαυροι δεν απάντησαν στα όσα τους καταλογίζει και διερωτάται πως εμφανίστηκαν το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι δεν υπήρχαν την Παρασκευή.

Επιπρόσθετα σε μία παραπομπή στα ποδοσφαιρικά θέματα των δύο ομάδων στην ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για "καραγκιοζιλίκια (τύπου Ίβιτς) και σκευωρίες (τύπου Πλατανιά)" τα οποία "σας τα επιστρέφει η ζωή σαν δράματα".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Για μια ακόμα φορά τόσο ο Α.Σ. ΠΑΟΚ όσο και το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ αποφεύγουν να απαντήσουν για την ταμπακιέρα.

Πείτε μας λοιπόν γιατί δεν εμφανίστηκαν την Παρασκευή στον ημιτελικό οι Ροδίτες οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι όμως … εμφανίστηκαν ως δια μαγείας το Σάββατο;

Προφανώς γιατί συμμετείχαν και αυτοί στη θεατρική παράσταση που παίζετε καιρό τώρα με θέμα τις υποτιθέμενες αδικίες που υφίσταστε ως Σύλλογος.

Ακόμα δεν έχετε διδαχθεί ότι τα καραγκιοζιλίκια (τύπου Ίβιτς) και οι σκευωρίες (τύπου Πλατανιά) σας τα επιστρέφει η ζωή σαν δράματα;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ