ΒΟΛΕΪ

Ολική ρήξη συνδέσμων ο Παντακίδης

Ολική ρήξη συνδέσμων ο Παντακίδης

Ο Γιάννης Παντακίδης έπαθε ολική ρήξη συνδέσμων στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ψάχνει για κεντρικό ο ΠΑΟΚ.

Τελικά τα νέα για τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά. Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο πρώτο σετ του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να πέσει στο τάραφλεξ.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Παντακίδη στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποδείχθηκε τελικά σοβαρός.

Ο έμπειρος κεντρικός της ομάδας μας αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπέστη ολική ρήξη συνδέσμων. Ο Παντακίδης υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις μήνες.

Στο πλευρό του αμέσως μετά και το τέλος του αγώνα βρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας Νικολάι Ζελιάσκοφ και οι συνεργάτες του, οι συναθλητές του , το ιατρικό τιμ της ομάδας και οι διοικούντες του ασπρόμαυρου τμήματος. Μάλιστα, πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν μανίκια για να βρουν τον αντικαταστάτη του Παντακίδη.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόνο δύο κεντρικοί, ο Γκεοργκίεφ και ο Ντίνας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με αυτούς τους δύο οπότε στον ΠΑΟΚ ξεκινά η αναζήτηση. Το θετικό είναι πως ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει διαθέσιμη μία θέση ξένου οπότε μπορεί να κινηθεί πιο άνετα.

Το "ευχαριστώ" του ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ιατρός της ομάδας μας κ. Διονύσιος Νικηφόρος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλο το προσωπικό της Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής Θεσσαλονίκης του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Παπανικολάου για τις υπηρεσίες τους σε ιατρικό, αναισθησιολογικό και νοσηλευτικό επίπεδο από την εισαγωγή του αθλητή μας Γιάννη Παντακίδη μέχρι και τη στιγμή του εξιτηρίου του.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Αναστάσιο Χριστοδούλου , Καθηγητή Ορθοπεδικής Α.Π.Θ, και Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Παπανικολάου αλλά και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Αβραάμ Πλούμη.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πάντα υγεία και δύναμη, για να επιτελείτε το σπουδαίο αυτό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ