ΒΟΛΕΪ

Οικονόμου: "Πρωτόγνωρη χαρά"

Οικονόμου: "Πρωτόγνωρη χαρά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Απόστολος Οικονόμου, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Το κοντράστ των συναισθημάτων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού που βρήκε την Σαντορίνη να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-1 και την ιστορική πρόκριση της στον τελικό του πρωταθλήματος όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό.

"Για να είμαστε ειλικρινείς δεν το πιστεύαμε ότι θα έρθουμε στην Κυψέλη και θα κερδίζαμε. Μόνο από τον Ολυμπιακό είχε χάσει ο Παναθηναϊκός, ενώ είχαμε και τρεις συνεχόμενες ήττες εδώ. Δεν το πιστεύαμε. Νομίζω όμως ότι κάναμε εύκολη νίκη και πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά. Οι κοπέλες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις κοπέλες και στην διοίκηση, γιατί αυτή εμπιστεύτηκε αυτόν τον προπονητή, αυτή έφτιαξε το πλάνο και εγώ ήμουνα μέρος αυτής της ομάδας", είπε περιχαρής ο Απόστολος Οικονόμου κι αναφερόμενος στις μάχες του τελικού συμπλήρωσε:

"Είναι πρωτόγνωρη χαρά, υπάρχει αισιοδοξία και τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι ένας νέος στόχος. Σήμερα πρέπει να το χαρούμε αλλά πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας τη δουλειά εν όψει τελικού. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στον τελικό και όχι μόνο να πάμε σε αυτόν".

Στην αντίπερα όχθη ο Δημήτρης Καζάζης παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό παραδέχθηκε το δίκαιο της επικράτησης του ΑΟ Θήρας.

"Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να περάσουμε στον τελικό έχοντας ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Από εκεί και μετά θεωρώ πως κάναμε την προσπάθεια μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα όσο μπορούμε. Τελικά εκ του αποτελέσματος δεν τα έχουμε καταφέρει", είπε ο τεχνικός του τριφυλλιού και κατέληξε: "Η Σαντορίνη θεωρώ δίκαια πέρασε στον τελικό και απ’ ότι φάνηκε η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη στην δική μας ομάδα απ’ ότι στην αντίπαλη και ήρθε δυστυχώς αυτό το αποτέλεσμα".

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ