ΒΟΛΕΪ

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο World League

Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο World League
2014 FIVB

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, την Κίνα και στη Σλοβακία στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο World League, ενώ θα φιλοξενήσει τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου.

Το πανόραμα του World League της επόμενης περιόδου αρχίζει να "χτίζεται" σιγά σιγά με την FIVB να προχωρά σε ανακοινώσεις. Η Εθνική ομάδα τοποθετήθηκε στον G όμιλο του τρίτου ομίλου και θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μεξικό, την Κίνα και τη Σλοβακία.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα του ομίλου.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 12, 13 και 14 Ιουνίου και θα διοργανωθούν από το Μεξικό. Το δεύτερο σαββατοκύριακο θα αναλάβει η Ελλάδα στις 19, 20 και 21 Ιουνίου. Το Final 4 του γκρουπ θα γίνει στις 3,4,5 Ιουλίου στην Σλοβακία.

Η Τυνησία, το Πουέρτο Ρίκο, η Τουρκία και ο Μαυροβούνιο αποτελούν τον όμιλο F. Η Αίγυπτος, η Βενεζουέλα, η Ισπανία και το Καζακστάν βρίσκονται στον όμιλο H.

Από αυτούς τους ομίλους θα προκύψει και το Final 4. Σε περίπτωση που στον ελληνικό όμιλο βγει πρώτη η Σλοβακία, την πρόκριση παίρνει η δεύτερη. Αυτό σημαίνει ότι έτσι κι άλλιώς ο όμιλος βγάζει δύο ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ