ΒΟΛΕΪ

Οι Πολωνοί δεν έκαναν το χατίρι στον ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÓÔÁÌÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÓÔÁÌÁËÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε τη Σαστάμαλα, αλλά οι νίκες των Μπερλίν και Σομόν, στέρησαν από το "Δικέφαλο" την είσοδο στους "12" του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και νίκησε 3-1 τη φινλανδική Σαστάμαλα, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στους "12" του Champions League, αλλά δεν πήρε τη βοήθεια που περίμενε.

Ο "Δικέφαλος", στα ματς που ακολουθούσαν, ήθελε ήττα μίας εκ των Μπερλίν και Σομόν, που αντιμετώπιζαν τις πολωνικές Γιαστρζέμπσκι και Σκρα Μπελχάτοβ αντίστοιχα, προκειμένου να βρεθεί μεταξύ των καλύτερων τρίτων και να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Οι Γερμανοί, αν και βρέθηκαν να χάνουν από τη Γιαστρζέμπσκι με 0-1 και 1-2, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2. Το άλλο ματς ήταν η τελευταία ελπίδα του ΠΑΟΚ, που φάνηκε να τη χάνει νωρίς, αφού η Σομόν προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο η Σκρα ισοφάρισε σε 2-2 και μάλιστα έφτασε πρώτη σε ματς-μπολ, αφού έφτασε στο 13-14. Τελικά, η γαλλική ομάδα, με σερί 3-0 έκανε το 16-14 και πήρε τους δύο βαθμούς, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ εκτός διοργάνωσης, λόγω χειρότερης διαφοράς στα κερδισμένα/χαμένα σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ