ΒΟΛΕΪ

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η CEV πραγματοποίησε τις κληρώσεις τόσο στο CEV CUP όσο και στο Challenge CUP στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Μία πρώτη εικόνα σχετικά με τις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον στον πρώτο γύρο των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων έμαθαν οι ελληνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν τόσο στο CEV CUP όσο και στο Challenge CUP.

Στους άνδρες, πέρα από τον ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί στο Champions League, ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου θα είναι οι εκπρόσωποι μας στο Challenge Cup.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν ποια ομάδα θα κατακτήσει το Βαλκανικό Κύπελλο για να μάθουν τον αντίπαλο τους στον πρώτο γύρο. Στη συνέχεια εάν προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λοζάνη (Ελβετία) και Πλοϊέστι (Ρουμανία).

Αντίθετα, ο Φοίνικας Σύρου έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα αφού θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Μπέργκεν - Φόρντε με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τη Νορβηγία. Στη συνέχεια θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού της Μοντάν (Βουλγαρία) και την ομάδα που θα προκύψει από το Χάποελ Μπερ Σαμπά (Ισραήλ) - Νέα Σαλάμίνα (Κύπρος).

Στις γυναίκες μοναδικός εκπρόσωπος θα είναι ο Ολυμπιακός, αφού καμία άλλη ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή. Οι ερυθρόλευκες στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Φαμαλικάο (Πορτογαλία) - Λογκρόνιο (Ισπανία) και μετά θα παίξουν με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Λέφσκι Σόφιας και την CSM από τη Ρουμανία.

Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν αρκετά αφού στο δρόμο του Ολυμπιακού θα πέσουν λογικά ομάδες όπως η Αζερόλ Μπακού και η Κράσνονταρ.

Photo credits: Tourette

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ