ΒΟΛΕΪ

Οι πέντε ομάδες πίσω από τα ύποπτα παιχνίδια στην Volleyleague

VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέντε ομάδες αναφέρονται στο έγγραφο της Οικονομικής αστυνομίας που έφτασε στις 30 Μαΐου στα γραφεία της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες, ύστερα από καταγγελίες που έγιναν, για παράνομο στοιχηματισμό σε αγώνες. Συγκεκριμένα, στοιχηματική εταιρία φέρεται να βρίσκεται πίσω από την εκκίνηση των ερευνών έπειτα από καταγγελία που έκανε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν αφορούν ούτε έναν μόνο αγώνα, αλλά ούτε και τις αναμετρήσεις μιας ομάδας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για αγώνες πέντε ομάδων οι οποίες διεξήχθησαν την τελευταία τριετία.

Στο έγγραφο της Οικονομικής Αστυνομίας αναφέρονται οι ομάδες: Παναχαϊκή, Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Λαμία και Κύζικος. Από τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο ακόμα, ωστόσο αυτές θα συνεχιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες έρευνες έγιναν και το 2015 όταν υπήρχαν ανάλογες καταγγελίες χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ούτε από την ΕΟΠΕ ούτε από την ΕΣΑΠ. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος, αναρρώνει από πρόσφατη χειρουργική του επέμβαση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ