ΒΟΛΕΪ

Ο Πανταλέων είπε "αντίο" στον ΠΑΟ

Ο Πανταλέων είπε "αντίο" στον ΠΑΟ

Μετά από μια ολόκληρη ζωή στον Παναθηναϊκό ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων έλυσε το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει το βόλεϊ στην ιταλική Λατίνα.

Υποστολή σημαίας στον Παναθηναϊκό! Μετά από είκοσι χρόνια παρουσίας και προσφοράς στους "πράσινους" ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων αποχώρησε από την ομάδα.

Ο διεθνής κεντρικός έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, χάρισε όσα χρήματα του όφειλε η ομάδα και θα ολοκληρώσει τη σεζόν παίζοντας στο ιταλικό πρωτάθλημα και στη Λατίνα μετά από πρόταση που δέχθηκε.

Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό φέτος, ωστόσο η απουσία του Πανταλέοντα είναι τεράστια λόγω της ιστορίας του στο τμήμα

Το πρώτο του δελτίο βγήκε όταν ήταν 12 χρονών. Έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 χρονών την περίοδο 1996-97 σε αγώνα με αντίπαλο τον μετέπειρα πρωταθλητή, Άρη ο οποίος είχε στη διάθεση του τον σπουδαίο Λιούμπο Γκάνεφ.

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Πανταλέοντα για την πολυετή προσφορά του και φάνηκε πως η πόρτα της επιστροφής θα παραμείνει ανοιχτή.

Θυμίζουμε πως στη Λατίνα αγωνίζεται φέτος και ο Ανδρέας Φράγκος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

" Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την από κοινού λύση συμβολαίου (2011-12) του Αρχηγού, Σωτήρη Πανταλέοντα.

Η επί σειρά ετών "σημαία" του Τριφυλλιού δέχτηκε πρόταση από την ιταλική Λατίνα και μαζί με την παρότρυνση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, που επιθυμεί να δει το «Σώτο» να πραγματοποιεί το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του -αυτό της μεταγραφής του στο εξωτερικό και το Καμπιονάτο- την αποδέχτηκε.

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Σωτήρη Πανταλέοντα για την εικοσαετή προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα.

"Σώτο" καλή τύχη και εις το επανειδείν"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ