ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ των αλλαγών...

Ο ΠΑΟΚ των αλλαγών...

Το Sport24.gr κάνει μία αναδρομή στις αλλαγές προπονητών φέτος στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που αισίως έχει φτάσει στις πέντε. Το δύσκολο έργο του Γιώργου Γιάτση και τι πρόλαβαν να κάνουν οι προκάτοχοί του.

Όλα τα ρεκόρ έχει σπάσει φέτος η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Ανδρέου να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ προχώρησε τη Δευτέρα στην πέμπτη αλλαγή τεχνικού μέσα σε μια χρονιά.

Για την ακρίβεια του χρειάστηκαν 78 ημέρες για να προχωρήσει σε αυτές τις αλλαγές. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο πρώτος που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Στέλιος Καζάζης ο οποίος συνέχισε στο δικέφαλο του Βορρά από πέρσι. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου. Τη θέση του πήρε ο Αλέκος Λεώνης, ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα (03/12) παραιτήθηκε αφού είχε προβλήματα με τον κόσμο.

Ο Άρης Γιαμμακίδης ανέλαβε ως υπηρεσιακός, στη συνέχεια ανακοινώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν για να παραιτηθεί και αυτός στο τέλος του 2013. Στο... ξημέρωμα του 2014 (02/01) ο Θανάσης Στράντζαλης ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του ΠΑΟΚ, όμως ούτε εκείνος άντεξε πολύ.

Τη Δευτέρα (27/01) ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Γιάτση ο οποίος θα γίνει ο πέμπτος τεχνικός της ομάδας.

Στους τρεις αγώνες καίγονται

Εκείνο που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο νέος τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά είναι το τρίτο παιχνίδι της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Όχι, δεν είμαστε προληπτικοί αλλά αυτό έχει δείξει η προϊστορία. Μόνο ο Στέλιος Καζάζης άντεξε για πέντε αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Αλέκος Λεώνης, όσο ο Άρης Γιαμακίδης αλλά και ο Θανάσης Στράντζαλης τελείωσαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του τρίτου αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι προπονητές

Προπονητής Αγώνας Σκορ
Σ. Καζάζης Νίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ 1-3
Σ. Καζάζης ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-3
Σ. Καζάζης Κηφισιά - ΠΑΟΚ 2-3
Σ. Καζάζης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1
Σ. Καζάζης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0
Α. Λεώνης

ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξ.

0-3
Α. Λεώνης Άρης - ΠΑΟΚ 2-3
Α. Λεώνης ΠΑΟΚ - Λαμία 2-3
Α. Γιαμακίδης Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ 1-3
Α. Γιαμακίδης ΠΑΟΚ - Φοίνικας 0-3
Α. Γιαμακίδης Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ 3-1
Θ. Στράντζαλης ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου 3-1
Θ. Στράντζαλης ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1
Θ. Στράντζαλης ΠΑΟΚ - Κηφισιά 2-3

Συνολικά ο ΠΑΟΚ σε 14 αγώνες μετρά έξι νίκες και οκτώ ήττες και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς.

Προπονητής Νίκες Ήττες Βαθμοί
Σ. Καζάζης 3 2 9
Α. Λεώνης 1 2 3
Α. Γιαμακίδης 1 2 3
Θ. Στράντζαλης 1 2 4

Αλλαγές και στο ρόστερ

Αν νομίζεται ότι αυτές είναι οι μοναδικές αλλαγές που έχει κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ είστε γελασμένοι. Αρκετές είναι και οι αλλαγές που έχουν γίνει και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Από τους τρεις ξένους που ξεκίνησαν τη σεζόν έχει απομείνει μόνο ο Μιλκοφ. Ο Ντάμποβιτς και ο Ποτότσνικ κούνησαν μαντήλι και στις θέσεις τους ήρθαν οι Αμερικανοί, Μακίμπιν και Λόουσον.

Αλλαγές είχαμε και στους Έλληνες. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να ενισχυθεί στο κέντρο και απέκτησε τον Χριστοφορίδη από τη Νίκη Αιγινίου. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Χαραλαμπίδης και Παλέντζας που έφυγαν από την Πυλαία.

Όλα αυτά ενώ έχουμε φτάσει στους δρόμου τα μισά και με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ