ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ για την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός για το break

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος Volley League διεξάγεται σήμερα (28/4, 19:00), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Θα γίνει το 1-1 ή οι Πειραιώτες θα κάνουν άλμα τίτλου; Οι απαντήσεις στο τάραφλεξ του "PAOK Sports Arena".

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος Volley League διεξάγεται σήμερα (28/4, 19:00, LIVE στο Sport24.gr) στο "PAOK Sports Arena", με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές θέλουν να ισοφαρίσουν την σειρά των τελικών σε 1-1 και να σημειώσουν την πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν επί του Ολυμπιακού ο οποίος από την πλευρά του θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες και να αποκτήσει αβαντάζ τίτλου με νίκη στον τρίτο τελικό στο "Μελίνα Μερκούρη" την Πρωτομαγιά. (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

Πρόκειται για την έκτη εφετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο προπονητών είναι και η πιο καθοριστική. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του με μοναδικό ερωτηματικό τον Σέρβο πασαδόρο, Βλάντο Πέτκοβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, δήλωσε: "Έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στη σειρά των τελικών. Στον πρώτο αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού δεν παίξαμε καλά. Δε νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε χειρότερα. Τώρα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι, στην έδρα μας και μαζί με τον κόσμο μας. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και τον Αγκάμεζ σε μεγάλη φόρμα αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη.

Η ομάδα πρέπει να ανεβάσει τα ποσοστά της στην επίθεση. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Εάν κάνουμε μία νίκη όλα θα είναι διαφορετικά και κυρίως η ψυχολογία της ομάδας. Περιμένουμε τους από φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε σε όλα τα ματς, αλλά σε κάποια, όπως αυτό, τους θέλουμε περισσότερο. Mας δίνουν δύναμη και ενέργεια".

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην δεύτερη νίκη που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για να επιστρέψει στο βάθρο του πρωταθλητή μετά το 2014 και να πάρει και πάλι τα ηνία από τον ΠΑΟΚ που τα δύο τελευταία χρόνια πήρε ισάριθμα πρωταθλήματα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν, δήλωσε στο osfp.gr: "Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό για τις δυο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προηγηθούμε με 2-0 στη σειρά. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του όμως είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε".

40-12 ο Ολυμπιακός

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 52 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 40-12. Επίσης για τη σεζόν 2016-17 ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ 3-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" και 3-1 σετ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ