ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε το λάθος του με Καλμαζίδη

Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε το λάθος του με Καλμαζίδη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά από μερικούς μήνες επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέλαβε και πάλι προπονητής του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την παραίτηση του Νίκι Ζελιάσκοφ και θα κάνει την επανεμφάνιση του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ορεστιάδα. Ουσιαστικά έτσι η διοίκηση της ομάδας διόρθωσε το λάθος που έκανε πριν από λίγους μήνες όταν δεν τα βρήκε με τον Έλληνα προπονητή.

Συνεργάτης του κ.Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Ορεστιάδα την Πέμπτη 10/12 και ώρα 17:00».

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης στιε πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε στην περσινή επιτυχία ούτε στις αιτίες του χωρισμού. Οφείλουμε να κοιτάξουμε το σήμερα και να δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και στο εξής. Η ομάδα προέρχεται από δύο ήττες αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ζήσω από μέσα αυτή την ομάδα και τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η απουσία του Γιάννη Παντακίδη αλλά και αυτή του Χιμένες που θα χάσει δύο ή τρια ματς».

Αναφορικά με τους στόχους ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας: «Τους στόχους θα τους θέσει αυτοί που έφτιαξαν την ομάδα. Παρόλα αυτά μετά και την περσινή πορεία δεν μπορείς να μη βλέπεις πολύ ψηλά και θα εξετάσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Δεν είμαι μάγος και ούτε επειδή ήρθα εγώ θα πρέπει να θεωρούν όλοι το πρωτάθλημα δεδομένο. Θα δώσω όμως τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ