ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός και οι αήττητες ομάδες παγκοσμίως

ΛΙΓΚ ΚΑΠ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΙΓΚ ΚΑΠ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μαζί με άλλους τέσσερις συλλόγους είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημά τους.

Σε μία κλειστή λίγκα πέντε ομάδων Παγκοσμίως είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι μαζί με άλλους τέσσερις συλλόγους είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στα εγχώρια πρωταθλήματα τους.

Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο 17/17 στη Volleyleague και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συνολικά, οι ερυθρόλευκοι φέτος σε 25 αγώνες μετρούν 24 νίκες και μόλις μία ήττα (σ.σ. αυτή από τη Σουργκούτ).

Ανάλογες είναι όμως και οι επιδόσεις των άλλων τεσσάρων ομάδων. Στη Ρωσία η Ζενίτ Καζάν μετρά 20 νίκες και απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να πετύχει μία αξιοσημείωτη επίδοση σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αήττητη είναι και η Σάντα Κρουζέιρο στη Βραζιλία. Μετά από 18 αγώνες δεν έχει ηττηθεί ακόμα κάτι που φαντάζει δύσκολο έχοντας στη σύνθεση της παίκτες όπως ο Σιμόν, ο Εβάντρο και ο Ουίλιαμ. Οι άλλες δύο ομάδες της σχετικής λίστας παίζουν χωρίς αντίπαλο.

Η Μπενφίκα μετά από διάλειμμα μίας χρονιάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία και μετρά ήδη 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Αυστρία όπου η Τιρόλ είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ συνολικά την τελευταία οκταετία μετρά επτά τίτλους. Φέτος, τερμάτισε ήδη αήττητη την κανονική περίοδο με 18/18 και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά.

ΠΗΓΗ: WORLDOFVOLLEYBALL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ