ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγκάμες!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγκάμες!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου Κολομβιανού διαγώνιου βολεϊμπολίστα, Λίμπερμαν Αγκάμες. Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ των "ερυθρολεύκων". Κίνηση-δώρο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τεράστια μεταγραφική κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 31χρονου (15/7/1985) Κολομβιανού διαγώνιου, Λίμπερμαν Αγκάμες (2.07 ύψος). Το τμήμα βόλεϊ των Πειραιωτών δείχνει αποφασισμένο να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο σπουδαίος Λατινοαμερικανός διαγώνιος, γνωρίζει καλά την Ελλάδα, καθώς αγωνίστηκε για μία πενταετία στον Παναθηναϊκό (2005-2010), ενώ στο παρελθόν έπαιξε τόσο για το Παγκράτι (2004-2005), όσο και για τον Ιωνικό Νικαίας (2004-2005). Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι, ενώ όταν έφυγε από το "τριφύλλι" πήγε για πάρα πολλά χρήματα στην τουρκική Αρκάς (2010-2013).

Να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση πρόκειται για δώρο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη (θα αναλάβει ολοκληρωτικά τα έξοδα του), ο οποίος για μία ακόμη σεζόν συνεχίζει να ενισχύει με θέρμη τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Υπενθυμίζεται πως το 2008 είχε φέρει στον Πειραιά και τον Σέρβο διαγώνιο, Ιβάν Μίλκοβιτς.

Πρόκειται για έναν βολεϊμπολίστα με πλούσια αθλητικά προσόντα, όντας τρομερό αλτικός, ενώ διαθέτει δυνατά χτυπήματα και καταπληκτικό σερβίς. Ο Ιβάν Αγκάμες είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, ενώ για δύο χρόνια έπαιξε και στην κορεατική Κάπιταλ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ