ΒΟΛΕΪ

Ο Οϊβάνεν ο εκλεκτός του Ολυμπιακού

Finland's Mikko Oivanen smashes the ball through the hands of Portugal's Auraujo Piheiro Nuno and Jose Joao, right, during a volleyball World League match Finland vs. Portugal in Helsinki, Finland, Friday, May 31, 2013. (AP Photo/Lehtikuva,Kimmo Mantyla)  FINLAND OUT
Finland's Mikko Oivanen smashes the ball through the hands of Portugal's Auraujo Piheiro Nuno and Jose Joao, right, during a volleyball World League match Finland vs. Portugal in Helsinki, Finland, Friday, May 31, 2013. (AP Photo/Lehtikuva,Kimmo Mantyla) FINLAND OUT AP

Ο 31χρονος Φινλανδός διαγώνιος, Μίκα Οϊβάνεν, είναι ο εκλεκτός του Μουνιόθ για τον Ολυμπιακό με τη μεταγραφή να τελειώνει εντός της ημέρας. (VIDEO)

Τις θέσεις των ξένων αναμένεται να κλείσει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Μίκα Οϊβάνεν. Ο 31χρονος Φινλανδός διαγώνιος τα βρήκε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Οϊβάνεν έρχεται στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) με στόχο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για έναν παίκτη με σημαντικές παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην Πολωνία (Ρεζόβια), την Γαλλία (Παρί) και την Τουρκία (Μπελεντίγιεσι). Πέρσι επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Χουρικάνι, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση ο Ολυμπιακός κλείνει την τετράδα των ξένων του αφού ήδη έχουν αποκτηθεί οι Ντζίζγκα, Αλεξίεφ και Ράουβερντινκ.

Δείτε ένα βίντεο από τον Φινλανδό διαγώνιο

Photo credits: AP Photo/Lehtikuva,Kimmo Mantyla

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ