ΒΟΛΕΪ

Ο Νικολάκης στο Μαρκόπουλο

Ο Νικολάκης στο Μαρκόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Νικολάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Μαρκόπουλου με σκοπό να την οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Το Μαρκόπουλο ολοκλήρωσε φέτος στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Νικολάκης αναλαμβάνει την ομάδα με ένα πρότζεκτ τριετίας για να την οδηγήσει ξανά στις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο κ. Νικολάκης προέρχεται από 2 ντάμπλ με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 ενώ τα κατορθώματά του στο ελληνικό βόλεϊ είναι πολλά και γνωστά καθώς έχει κατακτήσει 7 φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος με 4 διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός 2, Παναθηναϊκός 2, Παννελήνιος 2, Ιωνικός 1) και 4 φορές το Κύπελλο Ελλάδος (Ολυμπιακός 3, Πανελλήνιος 1). Επίσης ο κ. Νκολάκης ήταν αυτός που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2011 στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος και είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής βόλεϊ που εργάστηκε στο εξωτερικό, στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μπελιτσέρι (Αζερμπαϊτζάν).

Εκτός από τις γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανελληνίου και του Ιωνικού ο κ. Νικολάκης έχει εργαστεί ακόμα στις αντρικές ομάδα βόλλευ του Ολυμπιακού και της ΕΑ Πατρών, στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεανίδων αλλά και στο Αγ. Σώστη στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Γυμναστής στο πλευρό του Γιάννη Νικολάκη θα ειναι ο Χρήστος Βαρατάσης καθηγητής Φυσικής Αγωγής ενώ το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του ΑΟΜ δήλωσε: ”Φέτος ανοίγω έναν νέο κύκλο συνεργασίας στην καριέρα μου με ανθρώπους που μου εμπιστεύθηκαν ένα μακροπρόθεσμο project για την ομαδα του Μαρκόπουλου που έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα 3 χρόνια. Με σκληρή δουλειά και υπομονή να αναδείξουμε τις Ελληνίδες αθλήτριες του συλλόγου και να περάσουμε την φιλοσοφία μου ότι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ