ΒΟΛΕΪ

Ο Εφραιμίδης στον ΠΑΟΚ

Ο Εφραιμίδης στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον "δικέφαλο του βορρά". Έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης επιστρέφει στη Volleyleague για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο πρώην ακραίος του Ηρακλή υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον "δικέφαλο του βορρά".

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Εφραιμίδης έπαιξε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας. Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ έχει αναλάβει ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή Δημήτρη Εφραιμίδη για δύο χρόνια. Ο Εφραιμίδης γεννήθηκε 19/12/1990 , έχει ύψος 1.93μ και αγωνίζεται ως ακραίος.

Μετά και την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Μετά από μια περιπετειώδη χρονιά επιστρέφω ορεξάτος στη δράση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω την επιλογή της διοίκησης και του προέδρου".

Το περιβάλλον είναι πολύ οικείο για τον 24χρονο ακραίο που από την περσινή σεζόν κάνει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ : "Είχα έρθει σε μία πρώτη επαφή με τον σύλλογο από την παρουσία μου πέρυσι στις προπονήσεις. Χαίρομαι που φέτος θα συνεργαστούμε και επίσημα".

Για την παρουσία του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του Δικεφάλου ο Δημήτρης Εφραιμίδης τόνισε: "Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καλμαζίδη. Εξάλλου είδαμε το έργο του στον Παναθηναϊκό , όπου πραγματικά συνέβαλλε στην μεταμόρφωση του.Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του".

Όσο για τους στόχους της επόμενης περιόδου ο ταλαντούχος ακραίος τόνισε: "Φέτος όλες οι κινήσεις που γίνονται από τον ΠΑΟΚ είναι στοχευμένες και δείχνουν ότι ο σύλλογος βάζει τον πήχη ψηλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ