ΒΟΛΕΪ

Ο ΑΟ Θήρας μοίρασε χαρά και χαμόγελα

Ο ΑΟ Θήρας μοίρασε χαρά και χαμόγελα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Θήρας βρέθηκε στο γηροκομείο Σαντορίνης όπου χάρισε χαμόγελα, συντροφιά και χαρά στους ηλικιωμένους.

Επίσκεψη στο γηροκομείο Σαντορίνης έκανε η ομάδα του ΑΟ Θήρας και μοίρασε χαμόγελα, συντροφιά και χαρά στους ηλικιωμένους. Παράλληλα, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με την γυναίκες του ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου: "Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος. Όχι από συνήθεια, αλλά σαν την ομορφότερη βεγγέρα μας. Οι αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, πήραμε χαρά από τη χαρά τους και δύναμη από τη δύναμή τους. Βρεθήκαμε μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στο Γηροκομείο-Πτωχοκομείο Θήρας και με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση, μάθαμε ότι η ομάδα μας, έχει εκεί, το πιο αφοσιωμένο φίλαθλο κοινό.

Τις ώρες που μείναμε, εμείς προσφέραμε γλυκά και συντροφιά και αυτοί χαμόγελα και αγάπη.

Επισκεφτήκαμε και το Νοσοκομείο μας. Τον γείτονά μας, στην περιοχή που δίνουμε τους αθλητικούς μας αγώνες. Εκεί η Διοίκηση, οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές, το Προσωπικό και οι Ασθενείς δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα, ζωής. Η επίσκεψη ήταν ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο, ένα μάθημα από την αυταπάρνηση όλων όσων εργάζονται εκεί και ένα πολύτιμο δίδαγμα από τους ανθρώπους που πολεμούν με χαμόγελο και αισιοδοξία τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Γιόρτασε το μέλλον του

Η χαρά μας, κορυφώθηκε από την αντίδραση των παιδιών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Σαντορίνης, όταν όλοι μαζί πήγαμε στο χώρο τους. Μοιράσαμε εκεί εκτός από γλυκά και κάποια δώρα. Μοιραστήκαμε όμως χαμόγελα κι αγάπη. Φύγαμε, αλλά η καρδιά μας, έμεινε εκεί. Τους ευχαριστούμε όλους. Τους αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που μας υποδέχτηκαν, έπαιξαν μαζί μας, αγγίξαμε για λίγο την καθημερινότητά τους και διευρύναμε από καρδιάς την οικογένεια του ΑΟ Θήρας, μαζί τους.

Η ομορφότερη μέρα του ΑΟ Θήρας για το 2017, ήταν πάλι στο παρκέ. Στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου η ομάδα, δίνει τους αγώνες της σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπήρχαν κερκίδες και θεατές. Ήμασταν όλοι ένα. Οι μικρές αθλήτριες και αθλητές των Ακαδημιών, με τη Φερενίκη Μουντάκη, την Άρτεμη Σκορδίλη και τη Μαρίλια Κυλίκα μας έδειξαν ένα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται και παράλληλα προσέφεραν ένα μεγάλο γιορτινό χαμόγελο, γεμάτο τραγούδι, χαρά, νιάτα και ομορφιά.

Οπότε, ήταν αδύνατο, να αντισταθεί, κάποιος. Θεατές, γονείς, προπονητές, αθλήτριες της ομάδας μας των γυναικών που αγωνίζονται και διαπρέπουν στην Α1 κατηγορία, καθώς και η διοίκηση, βρέθηκαν όλοι στο παρκέ. Ήταν μια μέρα γιορτινή. Με άφθονο βόλεϊ, πολύ χορό και την κυρίαρχη αίσθηση, ότι κάτι πάει καλά. Ίσως καλύτερα, απ' ότι περιμέναμε. Και αυτό το “καλύτερα”, δεν είναι άλλο, από την αίσθηση πως ο ΑΟ Θήρας, έχει κάνει ένα άλμα. Όχι στο αγωνιστικό επίπεδο μόνο. Κυρίως, επειδή ξέρει πως οι ρίζες του, είναι πλέον βαθιές γιατί ξεκινούν από τις Ακαδημίες, τα μικρά κορίτσια και αγόρια που αγάπησαν το βόλεϊ, τους γονείς που τα εμπιστεύθηκαν στις καταξιωμένες αθλήτριες και σημερινές προπονήτριες και ιδίως γιατί διαπιστώσαμε πως το όραμά μας για ένα αθλητισμό που πρώτα απ' όλα θα είναι γιορτή, υλοποιείται.

Η χαρά μας, μεγάλη. Η ευθύνη μας μεγαλύτερη. Τα όνειρά μας, φωτεινά και αθλητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ