ΒΟΛΕΪ

Νέσοβιτς: "Δεν είμαι μοντέλο"

Νέσοβιτς: "Δεν είμαι μοντέλο"
INTIME SPORTS

Η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη Τύπου, εξήγησε τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στη φρενίτιδα που προκάλεσε στον ανδρικό πληθυσμό

Η Ιβανα Νέσοβιτς εντυπωσίασε με την κορμοστασιά της στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και με τις απαντήσεις της, που επικεντρώθηκαν στο αθλητικό κομμάτι, παρότι όπως ομολόγησε δεν την ενοχλεί που την προβάλουν στον Τύπο, ως ωραία γυναίκα.

"Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια και προτιμώ να αναφέρονται σε μένα για τις αθλητικές επιδόσεις μου. Με ευχαριστεί που ασχολούνται και αναφέρονται στη γυναίκα Νέσοβιτς. Θα ήθελα όμως να απασχολώ την κοινή γνώμη με τις επιδόσεις μου στο γήπεδο" τόνισε η πανύψηλη καλλονή Νέσοβιτς.

Η Σέρβα διαγώνια τόνισε ότι είναι έτοιμη να αγωνισθεί, γιατί έπαιζε στην Κίνα ως τις αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια γυμναζόταν στη Σερβία, αλλά συμπλήρωσε ότι είναι θέμα του προπονητή της, αν θα τη χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς με τους Μακεδόνες Αξιού, που γίνεται στο Ρέντη, στις 3μμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέσοβιτς θα είναι παρούσα και θα καθίσει στον πάγκο.

Ανάμεσα στα άλλα η Σέρβα αθλήτρια τόνισε "γνωρίζω ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναικό είναι σε τρεις αγωνιστικές και επισήμανε "έπαιξα δυο φορές αντίπαλος του, ως αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα και αντιμετώπισα, χωρίς πρόβλημα, το φανατικό κοινό του"

Οι πληροφορίες που πήρε από τις συμπατριώτισσες της, Ογκνιένβοβιτς, Μόλναρ ήταν οι καλύτερα και όπως αποκάλυψε "ζήλεψαν όταν τις είπα ότι θα έρθω στον Πειραιά και στην Ελλάδα. Γνωρίζω την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναικού, στον αθλητισμό όμως δεν υπάρχουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου"

Τόνισε ότι η μεγάλη αγάπη της είναι το σκι, δεν το προτιμά όμως γιατί κρύβει τραυματισμούς και της αρέσει το τέννις, αλλά δεν το επέλεξα επειδή την εποχή που ξεκινούσε τον αθλητισμό, η οικονομική κατάσταση ήταν τραγική στη Σερβία και δεν υπήρχαν λεφτά για ρακέτες . Επισήμανε ότι προτίμησε το βόλει από το μπάσκετ επειδή "δεν μου αρέσει η επαφή"

Έδωσε ραντεβού στα γήπεδα και υποσχέθηκε τίτλους με τον Ολυμπιακό, ενώ θα ήταν ευχάριστο γι αυτήν να παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Νέσοβιτς: "Δεν είμαι μοντέλο"
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ