ΒΟΛΕΪ

Νέο "μπαμ" με Βεργίδου η Σαντορίνη

Νέο "μπαμ" με Βεργίδου η Σαντορίνη

Με την απόκτηση της πασαδόρου, Όλγας Βεργίδου, ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Α.Ο. Θήρας για την παρθενική του συμμετοχή στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.

Η μεταγραφή για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει ολοκληρώθηκε με τον Α.Ο. Θήρας να αποκτά την Όλγα Βεργίδου. Η 23χρονη πασαδόρος κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και από τους Μακεδόνες Αξιού θα βρεθεί στη Σαντορίνη η οποία δείχνει ότι ήρθε για να μείνει.

Η Βεργίδου έκανε μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η επιβράβευσή της ήταν η κλήση της στην εθνική ομάδα.

Ο Α.Ο. Θήρας κλείνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ του το οποίο απαρτίζεται από έμπειρες και ταλαντούχες αθλήτριες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρα από τις έντεκα παίκτριες που έχει ανακοινώσει η ομάδα της Σαντορίνης η δωδεκάδα σε κάθε αγώνα θα συμπληρώνεται από μία παίκτρια των ακαδημιών.

Αυτός είναι και ο στόχος της Ελένης Μεμετζή η οποία θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά κορίτσια που έχει στην ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Βεργίδου Όλγα.

Η αθλήτρια που πρόσφατα κλήθηκε στην εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και προηγούμενη ομάδα της ήταν οι Μακεδόνες Αξιού με τους οποίους έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α1 .

Ευχαριστούμε πολύ τον προηγούμενο σύλλογό της για την παραχώρηση της αθλήτριας και ευχόμαστε στην ίδια κάθε επιτυχία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο."

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ